Over mij

Ondernemen zit mij in het bloed, als kind uit een ondernemersgezin (mijn vader had jarenlang een stukadoorsbedrijf in Westdorpe), kreeg ik al op jonge leeftijd het ondernemerschap mee.

Foto's van vroeger

Mijn passie lag al vroeg bij alles wat met mode te maken had, getuige hiervan zijn de plak- en tekenboeken. Na jarenlang op zolder te hebben gelegen, liggen deze nu - dankzij mijn trotse ma - weer terug op de keukentafel. Zij kwam ze weer tegen toen wij ruilden van huis, en zij de zolder van het ouderlijk huis eens grondig ging opruimen. Dankzij dat huisruilen ben ik na jaren weer terug op de plek waar ik ben opgegroeid en een gelukkige jeugd had. Met alle ruimte voor de paarden, deze waren in de kinder- en tienerjaren een grote passie van mij.

Studeren aan de modevakschool

Als ondernemerskind volgde Caroline de modevakschool Detex en haalde zij haar diploma voor etaleuse en kleurenconsulente. Met vlag en wimpel studeerde ze uiteindelijk af in economische mode. Toch werd de fashiondroom nog even uitgesteld.

 

Van hout naar stof

Pas in 2007 opende Caroline haar zo gedroomde modewinkel in Westdorpe. Voor die tijd bouwde zij een bloeiende houtonderneming op genaamd 'Farmwood’. Na 15 jaar succesvol ondernemen besloot Caroline het stokje door te geven en eindelijk haar grote passie te volgen, de fashion. Met bloed, zweet en tranen veroverde zij een plekje op de fashionkaart. Haar kindje was geboren. Eindelijk thuis!

Een prachtige winkel met een laagdrempelige sfeer

Mode Smulders is sinds 2007 uitgegroeid tot een prachtige laagdrempelige winkel in een huiselijke sfeer. Caroline doet het anders. Dankzij haar persoonlijke benadering en eerlijk advies ben je er meteen thuis. Haar klantenkring bestaat uit vrouwen van 20 tot 90 plus. Haar motto; je kunt overal kleding kopen, maar bij mij koop je de outfit die helemaal bij je past. Dit uit zich in een mooie balans tussen de merken en de vakkundige inkoop skills. Resultaat is mode die draagbaar is voor elke vrouw, elk figuur en elke leeftijd.

Kortom, hier slaag je!

Tot ziens!