Gustav

Gustav is het kledingmerk voor zelfverzekerde vrouwen. Een kleurtje hier, een bijzonder detail daar, dit merk heeft het allemaal.

De juiste kleding zoeken kan een behoorlijke opgave zijn. Je wilt immers enkel items dragen die daadwerkelijk bij jou levensstijl passen. Een zakelijk gedeelte voor werk en een opvallende casual sectie voor mooie outfits in je vrije tijd. Zo ziet de perfecte kledingkast er uit. Waar Gustav hier een plekje in vindt? Dit merk biedt kleding voor beide werelden. Formeel, informeel en zelfs een mix. 

Dit merk noemt zich niet voor niets een kledingmerk voor vrouwen die zich "thuis voelen in de wereld”. Zelfverzekerde vrouwen die werken en tegelijkertijd genieten van hun leven. Vrouwen die zonder problemen met maar één item een compleet nieuwe look kunnen creëren. Gustav is een merk dat zich sterk richt op een sophisticated stijl, waarbij veel wordt gelet op details. Voor het ontwerpen van kleding moet er passie zijn en op dat gebied schiet dit Deense merk absoluut niet tekort. Met ruim vijf jaar op de teller heeft het merk sinds de oprichting in 2009 een eigen plek weten te krijgen in zowel de Deense als de internationale modemarkt. "Onze kleding is een juweeltje voor vrouwen die willen stralen”, aldus Gustav. Als er één kledingstuk tijdloos is, dan is dat wel de jeans. Dat tijdloos niet betekent dat iets saai hoeft te zijn bewijst Mac. Dit moderne Duitse kledingmerk ontwerpt al sinds 1973 eigenzinnige, in het oog springende jeans. Perfect voor modieuze dames die houden van een mooie, stevige broek.

Gustav